perjantai 15. toukokuuta 2015

Gluteenittomat täytetyt letut

Täytetyt letut

6dl maitoa
2 munaa
3 dl jauhoja (semper hienojauhoseos)
1 tl suolaa

Täyte

400g  jauhelihaa
1 sipuli
Mausteita
100g ruogosipulituorejuustoa
1 tomaatti
2 dl juustoraastetta 

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa ja sekoita muut aineet joukkoon. (Ite sekotan sähkövatkaimella, että saa tasasen).  anna seistä hetki pöydällä ennen paistamista. Paista paistin pannulla kauniin kullanruskea molemmin puolin. Käytä voita paistamiseen. 

Ruskista ja mausta jauheliha. Sekoita kuumaan ruskistettuun jauhelihaan tuorejuusto, tomaatti ja juustoraaste.  
Laita täytettä lettujen keskelle ja pyöritä rullalle. Aseta uunivuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta. Käytä uunissa 200 asteessa kunnes juusto on sulanut. Tarjoile salaatin kans.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti