sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Gluteeniton toscapiirakka

Pohja
4 munaa
3 dl sokeria
2dl maitoa
150g voita 
2 tl leivinjauhetta 
5 dl jauhoja ( semper hienojauhoseos ) 

kuorrutus

200g mantelilastuja 
1 1/3 dl sokeria
100g voita
2rkl jauhoja (semper hienojauhoseos ) 
4 rkl maitoa

1. Vaahdota munat ja sokeri vaahdoksi.
2. Lisää joukkoon jauho-leivinjauheseos sekä maito ja voi sulatettuna 
3. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista uunissa 200 asteessa 10-15 minuuttia
4. Laita kaikki kuorrute aineet kattilaan ja kiehauta.
5. Kaada ja levitä kuorrute puolikypsän  pohjan päälle.
6. Paista vielä n. 10 minuuttia kunnes piirakka saa kauniin kullanruskean pinnan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti